KONTAX d.o.o je agencija za digitalni marketing, dizajn i programiranje podržava digitalizaciju Vaše ideje – od početnog kreiranja brenda do pronalaska klijenata online i krajnje prodaje.

 • ZADOVOLJNI PUTNICI
 • Zadovoljni putnici

  KONTAX misija

  Kontax pokreće Vaša ideja. Tim profesionalnih stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna i programiranja kreativnim rješenjima čini da Vaša ideja raste, postaje konkurentna i uspijeva na tržištu. Našim poslovanjem stičemo partnerstva i olakšavamo poslovanje, otvaramo nove mogućnosti i prilagođavamo novim tehnologijama.
 • BESTPLATNA KARTA
 • RJEŠENJA
 • KONTAX vizija

  Digitalnom transformacijom činimo da Vaša ideja uspije, bude prezentirana i ostvari svoj puni potencijal. Zadovoljni uposlenici i klijenti vide nas kao vodeću društveno odgovornu digitalnu kompaniju.
 • BESTPLATNA KARTA
 • RJEŠENJA
 • KONTAX putovanje

  Putujući digitalnim vozom sa našim zadovoljnim putnicima razvili smo se u kreativnu agenciju za uspjeh poslovnih ideja i omogućili stotinama klijenata digitalni način poslovanja. Spajamo profesionalnost i kreativnost i činimo Vaše putovanje sigurnim. Ugodno se smjestite a naš profesionalni tim će za Vas:

  ✔ kreirati vizuelni idenitet (logo)
  ✔ kreirati tekstualni identitet (naziv i slogan)
  ✔ izraditi web stranicu, aplikaciju ili trgovinu
  ✔ osmisliti i sprovesti marketing strategiju
  ✔ fotografisati i snimati iz zraka
  ✔ pripremiti za štampu i štampati
  ✔ održati edukaciju za Vas i uposlenike

  KONTAX trgovina

  Budući da Web (online) trgovine povećavaju prodaju i sami smo pokrenuli jednu. Posjetite je na našoj web stranici. Rado ćemo povećati Vašu prodaju i izraditi Vam online trgovinu. Zašto trgovati samo na jednom mjestu?

 • KONTAX TRGOVINA
 • KONTAX digitalni voz je stigao!

  Krenite sa nama na najvažnije putovanje života Vaše poslovne ideje.
 • BESTPLATNA KARTA
 • Zadovljstvo nam je bilo raditi sa KONTAX ekipom jer dijelimo slične vrijednosti - veliku dozu kreativnostu uz maksimalnu profesionalnost! Ovu mladu, a ipak jaaako iskusnu ekipu, bi preporučio svima za saradnju!
  Aldin V.
  direktor i-platforme u BiH
  Surađujemo sa firmom KONTAX već nekoliko godina i mogu kazati, da su jako profesionalni, ljubazni, uvijek dostupni i brzi u rješavanju svih zahtjeva napredne tehnologije. Obzirom da je moje zadovoljstvo veliko i da firma KONTAX ima sve pohvale s moje strane, preporučujem ih u svakom slučaju. Želim im puno uspjeha u daljnjem poslovanju.
  Ivana J.
  Direktorica Anavi medizinisches GmbH, Düsseldorf
  Sa Kontax timom surađujem već nekoliko godina i prezadovoljan sam jer imam kompletnu podršku iz svijeta digitalnih tehnologija. Naročito me oduševljava način na koji postižemo dogovore, tako je lako poslovati.
  Nino B.
  direktor Max trgovine

  Bookiraj odmah!

  Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.

  Rezerviši besplatnu kartu

  Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.