Edukacija i trening – mislimo na Vas poslije nas

Popuni praznine

Tim marketinške agencije koji unajmite ponaša se kao jedan zaposlenik, jedno biće i jedan mehanizam koji sinhronizirano ulazi u Vaše poslove, smišlja šta i kako je potrebno unaprijediti da bi Vaša ideja bila vidljivija. Međutim, uskoro sve praznine budu popunjene i tim je spreman da preda marketing u Vaše ruke – ukoliko Vi to želite. 

Nakon što jednom pripremimo marketing strategiju, povežemo vašu web stranicu sa društvenim mrežama i udarimo temelje, osposobljavamo Vas i Vaše uposlenike da nastave jačati brend – voditi društvene mreže ili objavljivati na web stranici. KONTAX škola digitalnog marketinga je spremna i naš specijalist digitalnog marketinga će za vas održati trening digitalnog marketinga.

Zakažite besplatne konsultacije i pročitajte više o umjetnosti web stranica.

Educiraj se

Edukacije iz oblasti marketinga danas su potrebne svima, naročito kompanijama koje planiraju same nastaviti digitalni marketing. Mijenjamo taktike u skladu sa promjenama na tržištu i educiramo Vas o najnovijim trendovima. 

Nudimo edukacije iz svih oblasti digitalnog marketinga o kojem više možete čitati u našem tekstu Digitalni marketing. Pošaljite nam upit i opišite šta biste voljeli naučiti.

Treniraj uposlenike 

KONTAX tim educira Vaše uposlenike u skladu sa njihovim afinitetima i opisom posla i nudi edukaciju i trening iz oblasti digitalnog marketinga. Po tome se razlikujemo od ostalih i svoje znanje nesebično prenosimo; ali Vas nikada ne napuštamo nego ostajemo Vaši partneri koji su uvijek tu da Vas podrže ili uskoče ako opet širite svoje poslovanje. 

Krenite na najvažnije putovanje života Vaše poslovne ideje.
Digitalni voz je stigao. 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *