Warning: PHP Request Startup: Invalid date.timezone value '', using 'Europe/London' instead in Unknown on line 0
Programiranje – umjetnost web stranica, aplikacija i trgovina – KONTAX – Agencija za Digitalni Marketing

Programiranje – umjetnost web stranica, aplikacija i trgovina

Sadržaj

Istakni ideju

Poslovne web stranice doprinose isticanju proizvoda i povećanju prodaje i mjesto su za predstavljanje sadržaja, podataka, aktuelnih informacija i života Vaše ideje. Prezentiranje ideje na tržištu danas se najčešće odvija na društvenim mrežama, ali i na web stranicama. Ako planirate da se probijete na tržište, web stranice su neophodne u prezentaciji digitalnog ideniteta, bilo da se radi o idejama u nastanku, malim ili velikim firmama. 

Male firme često započinju svoju prezentaciju jednostavnom, statičnom web stranicom. Ona im pomaže da rastu i brzo uviđaju da im je potrebna veća funkcionalnost, te se odlučuju za redizajn postojeće. Web stranice interaktivnog karaktera nazivaju se i web aplikacije. Korisnicima ih je jednostavno koristiti i mogu biti vizualno efektne. Prilagođene Vašim potrebama omogućavaju komunikaciju sa kupcima, pa ih koristimo i kada želimo postaviti ponudu ili naplatiti proizvod, postaviti anketu ili omogućiti korisnicima pretragu po zadatim kriterijumima. 

Istakni ideju sa KONTAX kreativnim timom, ili ako je ona još uvijek u nastanku – pročitaj više o dizajnu i brendiranju, putu koji ideja prolazi od mašte ka stvarnosti.

Prezentiraj proizvod

Zanimljiva, kreativna, funkcionalna web stranica/aplikacija jedan je od najmoćnijih alata kojima se prezentirate na tržištu; a da bi ona nastala potrebna je umjetnost. Potrebno je dizajnirati, osmisliti tekstualni sadržaj, testirati i dati naredbe u kodovima. Programer je umjetnik dizajner koji ne govori običnim jezikom, nego kodovima komunicira s računarom i izdaje mu naredbe. Naredba je temeljni dio programa, a program je niz naredbi koje se izvode s jasno određenim ciljem i redoslijedom.

Profesionalan programer, kakav je u KONTAX kreativnom timu ima vještine koje web stranice/aplikacije čine konkurentnim, brzim, modernim, jednostavnim. Forthend programiranje i Backend programiranje, ili Python programiranje, Java programiranje, Web programiranje, logo programiranje kao i programiranje aplikacija njegova su specijalnost. On u saradnji sa content writerom (piscem) kreira primamljivu web stranicu (ili redizajnira postojeću) koja navodi kupca na interakciju. Prilagođava je mobitelu i drugim uređajima i čini dostupnim u bilo koje vrijeme – s bilo kojeg mjesta. 

Zakažite svoje profesionalno programiranje kod tima koji zna vjerovati u Vas.

Trguj online

Web aplikacije i stranice rade zajedno, ali i surađuju sa web trgovinama. Web trgovine, kao i web aplikacije i stranice kombiniraju strategiju i kreativnost sa tehnologijom i automatizacijom. Omogućavaju da niskim operativnim troškovima zauzmete dobre tržišne pozicije i jačate brend. 

Brend jačamo i marketing strategijom koja uključuje povezivanje web trgovine sa drugim platformama – društvenim mrežama i tražilicama. KONTAX tim za Vas planira marketing strategiju, definira ciljnu skupinu, izrađuje ili vodi društvene mreže i kampanje. Pročitajte više o digitalnom marketingu i o tome kako vas prezentujemo i plasiramo na tržište.

Krećemo na najvažnije putovanje Vaše poslovne ideje.
Digitalni voz je stigao.

Sadržaj

Bookiraj odmah!

Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.

Rezerviši besplatnu kartu

Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.