Programiranje – umjetnost web stranica, aplikacija i trgovina

Istakni ideju

Poslovne web stranice doprinose isticanju proizvoda i povećanju prodaje i mjesto su za predstavljanje sadržaja, podataka, aktuelnih informacija i života Vaše ideje. Prezentiranje ideje na tržištu danas se najčešće odvija na društvenim mrežama, ali i na web stranicama. Ako planirate da se probijete na tržište, web stranice su neophodne u prezentaciji digitalnog ideniteta, bilo da se radi o idejama u nastanku, malim ili velikim firmama. 

Male firme često započinju svoju prezentaciju jednostavnom, statičnom web stranicom. Ona im pomaže da rastu i brzo uviđaju da im je potrebna veća funkcionalnost, te se odlučuju za redizajn postojeće. Web stranice interaktivnog karaktera nazivaju se i web aplikacije. Korisnicima ih je jednostavno koristiti i mogu biti vizualno efektne. Prilagođene Vašim potrebama omogućavaju komunikaciju sa kupcima, pa ih koristimo i kada želimo postaviti ponudu ili naplatiti proizvod, postaviti anketu ili omogućiti korisnicima pretragu po zadatim kriterijumima. 

Istakni ideju sa KONTAX kreativnim timom, ili ako je ona još uvijek u nastanku – pročitaj više o dizajnu i brendiranju, putu koji ideja prolazi od mašte ka stvarnosti.

Prezentiraj proizvod

Zanimljiva, kreativna, funkcionalna web stranica/aplikacija jedan je od najmoćnijih alata kojima se prezentirate na tržištu; a da bi ona nastala potrebna je umjetnost. Potrebno je dizajnirati, osmisliti tekstualni sadržaj, testirati i dati naredbe u kodovima. Programer je umjetnik dizajner koji ne govori običnim jezikom, nego kodovima komunicira s računarom i izdaje mu naredbe. Naredba je temeljni dio programa, a program je niz naredbi koje se izvode s jasno određenim ciljem i redoslijedom.

Profesionalan programer, kakav je u KONTAX kreativnom timu ima vještine koje web stranice/aplikacije čine konkurentnim, brzim, modernim, jednostavnim. Forthend programiranje i Backend programiranje, ili Python programiranje, Java programiranje, Web programiranje, logo programiranje kao i programiranje aplikacija njegova su specijalnost. On u saradnji sa content writerom (piscem) kreira primamljivu web stranicu (ili redizajnira postojeću) koja navodi kupca na interakciju. Prilagođava je mobitelu i drugim uređajima i čini dostupnim u bilo koje vrijeme – s bilo kojeg mjesta. 

Zakažite svoje profesionalno programiranje kod tima koji zna vjerovati u Vas.

Trguj online

Web aplikacije i stranice rade zajedno, ali i surađuju sa web trgovinama. Web trgovine, kao i web aplikacije i stranice kombiniraju strategiju i kreativnost sa tehnologijom i automatizacijom. Omogućavaju da niskim operativnim troškovima zauzmete dobre tržišne pozicije i jačate brend. 

Brend jačamo i marketing strategijom koja uključuje povezivanje web trgovine sa drugim platformama – društvenim mrežama i tražilicama. KONTAX tim za Vas planira marketing strategiju, definira ciljnu skupinu, izrađuje ili vodi društvene mreže i kampanje. Pročitajte više o digitalnom marketingu i o tome kako vas prezentujemo i plasiramo na tržište.

Krećemo na najvažnije putovanje Vaše poslovne ideje.
Digitalni voz je stigao.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *