Produkcija i štampa – bilbordi na fasadama i ekranima

Snimi iz zraka

Danas je video produkcija nezaobilazan korak efektivnog i primamljivog marketinga. Često umjesto realnih fotografija na primamljivim kratkim videima srećemo i animacije koje daju posebnu notu dražesnosti. Međutim, ponekad je uz video produkciju potrebno fotografisati proizvode kako bi uspješno bili plasirani na društvenim mrežama ili istaknuti na bilbordima. 

Štampa i grafički dizajn, audio i video produkcija, grafička produkcija i štampa naša su specijalnost.

KONTAX kreativni tim čine profesionalni fotografi, video producenti i grafički dizajneri koji snimaju iz zraka ili izrađuju animacije kojima će privući publiku. Imamo jedinstvenu ponudu na bosanskohercegovačkom tržištu. U našoj agenciji ne morate iznajmiti sve članove tima, nego samo one koji će obaviti uslugu koja Vam je potrebna, naprimjer fotografa, video producenta ili grafičkog dizajnera. 

Visi na fasadi

Bilbordi velikih kompanija još uvijek krase fasade zgrada i na taj način svjedoče o veličini kompanije. Pokazuju da kompanija ne mora nužno pribjeći jeftinijem, digitalnom načinu marketinga. Možda ne možemo izmjeriti koliko osoba će pogledati u bilbord, ali znamo da će on upadati u oči bezbroj prolaznika. 

Pripremamo za štampu i štampamo na svim formatima, ali Vam i predlažemo najbolja marketinška rješenja. Pročitajte zašto je važno jačati brend malim ulaganjima poput onih u produkciju materijala ili brendiranje interijera. Zakažite besplatne konsultacije sa našim marketinškim stručnjakom za sva dodatna pitanja. 

Ekraniziraj brend

Dakle, KONTAX agencija za marketing nudi usluge profesionalnog grafičkog dizajnera, video producenta i fotografa kako bi u potpunosti odgovorila na Vaše potrebe, čak i onda kada želite ekranizirati ideju. U novo vrijeme umjesto klasičnih bilborda viđamo LED ekrane za reklamu. Pripremamo vašu ideju za ekranizaciju ili istražujemo najbolje cijene i pozicije za Vas. 

Krećemo na najvažnije putovanje Vaše poslovne ideje.
Digitalni voz je stigao. 

Hvala što ste odlučili putovati sa nama.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *