Warning: PHP Request Startup: Invalid date.timezone value '', using 'Europe/London' instead in Unknown on line 0
Digitalni marketing – prezentujemo i plasiramo – KONTAX – Agencija za Digitalni Marketing

Digitalni marketing – prezentujemo i plasiramo

Sadržaj

Potpuno lansiraj

Svima nam je jasno, i to već radimo spontano,  da je za lansiranje potrebno prezentirati ideju. Koristimo društvene mreže, razgovaramo sa porodicom, prijateljima i poznanicima i ulazimo u svijet marketinga potpuno sami.

Međutim, uskoro postaje jasno da je za bolju prezentaciju i  potpuno lansiranje ideje potrebna veća publika. Tada u pomoć zovemo agenciju za digitalni marketing koja za nas definira ciljnu skupinu, planira i osmišljava strategiju, izrađuje ili vodi društvene mreže i kampanje i koristi e-mail i blog marketing. 

Na taj način agencija za digitalni marketing postaje najbolji način da se promovirate na prilagođen, kvalitetan i originalan način. Saznajte potrebe Vaših kupaca i odgovorite na njih sa nama. KONTAX zna da je osim promocije proizvoda/usluge potrebno promovirati i Vas same – pokazati šta radite i zašto baš na taj način. Voljni smo da prenesemo svoja znanja Vama i Vašem timu.

Kurs digitalnog marketinga Vam više nije potreban i naš stručnjak za digitalni marketing objasnit će vam koji su kanali digitalnog maketinga, šta je digitalni marketing, a šta digitalno oglašavanje kao i koje su to vrste digitalnog marketinga.  

Zakažite besplatne konsultacije sa KONTAX kreativnim timom i opšite nam Vaša očekivanja. 

Brini o svom biznisu

KONTAX kreativni tim brine se o Vašoj prezentaciji, a Vama ostavlja vrijeme da se brinete o ideji, proizvodu, uposlenicima; da dogovarate poslovne sastanke i odmaknete se od digitalnog svijeta. U KONTAX timu usko surađuju: marketing stručnjak, SEO ekspert, menadžer za društvene mreže, i content writer (pisac) i ukrštaju niz vještina i minuta koje teško može imati samo jedan čovjek.

Oni će izraditi ili redizajnirati Vašu web stranicu, pobrinuti se da budete vidljivi na tražilicama i društvenim mrežama, zadržati i privući pažnju i podići svijest o Vašem brendu i ideji i pratiti trendove. 

Pročitajte više o umjetnosti web stranica, aplikacija i trgovina i naučite kako istaknuti ideju, prezentirati proizvod i trgovati online.

Mjeri rezultate

Prednosti digitalnog marketinga su brojne, a jedna od najvažnijih je njegova ekonomičnost. Međutim, marketing stručnjaci i biznismeni vole još jednu njegovu prednost – mjerljivost. U online svijetu tačno se zna i lako mjeri doseg publike, uspješnost kampanje i dobija se potpuna ekonomska slika na osnovu koje je lakše planirati strategiju poslovanja.

Digitalni marketing povećava i prodaju i na taj način postaje isplativ. Zato, potrebna je strategija digitalnog marketinga, specijalist za digitalni marketing i dobra digitalna marketinška agencija.  

Neka Vaš marketing bude mjerljiv i višestruko isplativ. 

Krećemo na najvažnije putovanje Vaše poslovne ideje.

Hvala što ste odlučili putovati sa nama

Sadržaj

Bookiraj odmah!

Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.

Rezerviši besplatnu kartu

Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.