Digitalni marketing – prezentujemo i plasiramo

Potpuno lansiraj

Svima nam je jasno, i to već radimo spontano,  da je za lansiranje potrebno prezentirati ideju. Koristimo društvene mreže, razgovaramo sa porodicom, prijateljima i poznanicima i ulazimo u svijet marketinga potpuno sami.

Međutim, uskoro postaje jasno da je za bolju prezentaciju i  potpuno lansiranje ideje potrebna veća publika. Tada u pomoć zovemo agenciju za digitalni marketing koja za nas definira ciljnu skupinu, planira i osmišljava strategiju, izrađuje ili vodi društvene mreže i kampanje i koristi e-mail i blog marketing. 

Na taj način agencija za digitalni marketing postaje najbolji način da se promovirate na prilagođen, kvalitetan i originalan način. Saznajte potrebe Vaših kupaca i odgovorite na njih sa nama. KONTAX zna da je osim promocije proizvoda/usluge potrebno promovirati i Vas same – pokazati šta radite i zašto baš na taj način. Voljni smo da prenesemo svoja znanja Vama i Vašem timu.

Kurs digitalnog marketinga Vam više nije potreban i naš stručnjak za digitalni marketing objasnit će vam koji su kanali digitalnog maketinga, šta je digitalni marketing, a šta digitalno oglašavanje kao i koje su to vrste digitalnog marketinga.  

Zakažite besplatne konsultacije sa KONTAX kreativnim timom i opšite nam Vaša očekivanja. 

Brini o svom biznisu

KONTAX kreativni tim brine se o Vašoj prezentaciji, a Vama ostavlja vrijeme da se brinete o ideji, proizvodu, uposlenicima; da dogovarate poslovne sastanke i odmaknete se od digitalnog svijeta. U KONTAX timu usko surađuju: marketing stručnjak, SEO ekspert, menadžer za društvene mreže, i content writer (pisac) i ukrštaju niz vještina i minuta koje teško može imati samo jedan čovjek.

Oni će izraditi ili redizajnirati Vašu web stranicu, pobrinuti se da budete vidljivi na tražilicama i društvenim mrežama, zadržati i privući pažnju i podići svijest o Vašem brendu i ideji i pratiti trendove. 

Pročitajte više o umjetnosti web stranica, aplikacija i trgovina i naučite kako istaknuti ideju, prezentirati proizvod i trgovati online.

Mjeri rezultate

Prednosti digitalnog marketinga su brojne, a jedna od najvažnijih je njegova ekonomičnost. Međutim, marketing stručnjaci i biznismeni vole još jednu njegovu prednost – mjerljivost. U online svijetu tačno se zna i lako mjeri doseg publike, uspješnost kampanje i dobija se potpuna ekonomska slika na osnovu koje je lakše planirati strategiju poslovanja.

Digitalni marketing povećava i prodaju i na taj način postaje isplativ. Zato, potrebna je strategija digitalnog marketinga, specijalist za digitalni marketing i dobra digitalna marketinška agencija.  

Neka Vaš marketing bude mjerljiv i višestruko isplativ. 

Krećemo na najvažnije putovanje Vaše poslovne ideje.

Hvala što ste odlučili putovati sa nama

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *