KONTAX putovanje digitalnim vozom

Zadovoljni putnici & besplatna karta – krećemo!

Digitalni voz je stigao. Iskrcavaju se zadovoljni putnici, dok novi putnici uzbuđeno čekaju da se ukrcaju na svoje poslovno putovanje vozom koji ostavlja bez daha. U lokomotivi se vrše posljednje sigurnosne provjere, dok KONTAX tim preuzima putne torbe u koje su putnici spakovali svoje poslovne ideje.

 

 

BESPLATNA KARTA – button

KONTAX digitalni voz pokreće ideja koju je potrebno realizirati i digitalno transformirati. Tada tim profesionalnih stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna i programiranja olakšava Vaše poslovanje, a putovanje vozom postaje najvažnije putovanje života Vaše ideje. Izaberite željenu destinaciju digitalne transformacije i ukrcajte se u KONTAX digitalni voz. Digitalna kompanija za digitalno doba je stigla!

Putnici koji žele ići na prvu destinaciju – brendirati svoju ideju, kreirati vizuelni idenitet (logo) i tekstualni idenitet (naziv i slogan) ukrcavaju se u #kupe 1. 

Putnici koji žele ići na drugu destinaciju – izraditi web stranicu, aplikaciju ili trgovinu kako bi se što bolje prezentirali u digitalnom okruženju, ukrcavaju se u #kupe 2. 

Putnici koji žele povezati svoje web platforme sa društvenim mrežama, ukrcavaju se u #kupe 3. 

Ukrcavanje je završeno. Kondukterka obavještava putnike da vežu sigurnosne pojaseve i ugodno se smjeste. Digitalna transformacija u poslovnom sektoru kreće. Na ekranima ispred putnika pojavljuje se vodič za uspjeh digitalne transformacije kompanija i interaktivna tabela, a putnici klikaju na ikonice i saznaju više o digitalnom marketingu, dizajnu i brendiranju, edukaciji i treningu, produkciji i štampi, programiranju i cijelom KONTAX putovanju.

Krećemo – spremni smo da Vas podržimo u digitalizaciji ideje – od početnog kreiranja brenda – do pronalaska klijenata online. KONTAX lokomotiva juri kao nijedna prije, Vaše ideje da ostvari! Hvala što ste se odlučili putovati sa nama. 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *