Vizuelni identitet – Logo

Zaštitni znak

Kada pokrećete vlastiti biznis potreban Vam je logo –  zaštitni znak po kojem će Vaša ideja biti prepoznatljiva na tržištu. Izabrati logo nije jednostavno, ako prilikom njegovog izbora želimo razmišljati marketinški. Tada, vodimo računa o bojama, izgledu, formatima na kojima će se nalaziti i sve to podređujemo krajnjim korisnicima – našoj ciljnoj grupi. 

Zato, mi u KONTAX-u, kada vodimo Vašu ideju na digitalno putovanje iz snova, pažljivo dogovaramo i planiramo izradu Vašeg loga.
Izrada logotipa je ključna jer znamo da logo biramo samo jednom i on je jedan od najvažnijih dijelova Vašeg brenda. Dakle, važnost vizualnog ideniteta za Vas je nemjerljiva. zato vizualni identitet firme ili tvrtke prepustite KONTAX stručnjacima. 

U našem timu, nalaze se vrhunski stručnjaci iz oblasti grafičkog dizajna koji će Vam omogućiti da budete prepoznatljivi. Oni će razgovarati sa Vama i objasniti Vam šta čini dobar vizualni identitet, koje vrste loga postoje, ali će i pratiti najnovije trendove i predložiti Vam najbolja rješenja. Zakažite besplatne konsultacije i ispričajte nam svoju ideju. 

Pogledajte naše dosadašnje radove – galerija ispod & pročitajte više o tome kako zaštiti ideju, izaći na tržište & (re)brendirati. Dizajn i brendiranje – od mašte ka stvarnosti

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *