Vizuelni identitet – Logo

Sadržaj

Zaštitni znak

Kada pokrećete vlastiti biznis potreban Vam je logo –  zaštitni znak po kojem će Vaša ideja biti prepoznatljiva na tržištu. Izabrati logo nije jednostavno, ako prilikom njegovog izbora želimo razmišljati marketinški. Tada, vodimo računa o bojama, izgledu, formatima na kojima će se nalaziti i sve to podređujemo krajnjim korisnicima – našoj ciljnoj grupi. 

Zato, mi u KONTAX-u, kada vodimo Vašu ideju na digitalno putovanje iz snova, pažljivo dogovaramo i planiramo izradu Vašeg loga.
Izrada logotipa je ključna jer znamo da logo biramo samo jednom i on je jedan od najvažnijih dijelova Vašeg brenda. Dakle, važnost vizualnog ideniteta za Vas je nemjerljiva. zato vizualni identitet firme ili tvrtke prepustite KONTAX stručnjacima. 

U našem timu, nalaze se vrhunski stručnjaci iz oblasti grafičkog dizajna koji će Vam omogućiti da budete prepoznatljivi. Oni će razgovarati sa Vama i objasniti Vam šta čini dobar vizualni identitet, koje vrste loga postoje, ali će i pratiti najnovije trendove i predložiti Vam najbolja rješenja. Zakažite besplatne konsultacije i ispričajte nam svoju ideju. 

Pogledajte naše dosadašnje radove – galerija ispod & pročitajte više o tome kako zaštiti ideju, izaći na tržište & (re)brendirati. Dizajn i brendiranje – od mašte ka stvarnosti

Sadržaj

Bookiraj odmah!

Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.

Rezerviši besplatnu kartu

Nudimo besplatne tridesetominutne konsultacije iz oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja. Ostavite nam svoje podatke ili kontaktirajte KONTAX.